Dyson DC45 – min nye støvsuger

Dyson DC45 – min nye støvsuger

Noah Støvsuger

Så kom tiden hvor der skulle en ny støvsuger til.

For nogle år siden købte jeg min første Dyson-støvsuger, også en DC, kan dog ikke helt huske tallet på den, mener dog det var en DC29 Origin, en cylinderstøvsuger.

Aldrig har jeg været så tilfreds med en støvsuger, som jeg var med den. Den havde bl.a. HEPA, som i dag næsten er obligatorisk i alle støvsugere.

Jeg er også så  heldig at jeg har pollenallergi, måske endda lidt overfor støv. Havde altid gener når der skulle støvsuges med den daværende gamle støvsuger. Men efter jeg fik gang i min DC29 Origin, havde jeg ingen gener overhovedet.

Nu har jeg haft den i nogle år, også her i Esbjerg, sammen med min kæreste og de kære børn (3 + det løse). Men der var ikke rigtig plads til den i lejligheden, så den skulle skiftes til noget andet. Og efter lange overvejelser og søgen, blev det til en Dyson DC45 Up Top.

Hvorfor en Dyson DC45 Up Top?

Transportabel Dyson sugeevne når og hvor der er brug for det
Støvsugere med ledning kan være besværlige at tilpasse til forskellige rengøringsopgaver. Andre producenters ledningsfrie støvsugere kan være dårlige til at fjerne snavs og støv.

Dyson Digital Slim™ ledningsfri støvsuger er anderledes. Den er ledningsfri og afbalanceret til rengøring fra gulv til loft. Med Dyson digital motor, Root Cyclone™-teknologi og batterier, der ikke taber effekt, opnås en konstant høj sugeevne

Fordi det blev det bare … nej.

Jeg valgte en Dyson DC45 Up Top,  fordi den for mig er mest praktisk. Den fylder ikke så meget, som en alm. støvsuger gør. Og andre ledningsfri støvsugere har ikke den samme sugeevne eller fleksibilitet som Dyson DC45 har. Og med alle de børn der kommer her i huset, så er det ofte brug for en støvsuger. De er gode til at “svine” med kiks og sand og andre ting der kan droppes på gulvet. Så det kan godt ske at støvsugeren skal frem flere gang i løbet af en dag, så er det bare mest praktisk og nemt med en Dyson DC45 Up Top. Også når der skal støvsuges i rillerne på sofaen. Den er bare lige til at tage ned fra den medfølgende holder, som er skruet op på væggen, og gå i gang med at støvsuge.

Ligeledes hvis der lige skal støvsuge i bilen. Det er bare at tage Dyson DC45 Up Top med ud og gå i gang.

Hvor er den købt?

Efter beslutningen om at det skulle være Dyson DC45 Up Top, kiggede jeg rundt hvor jeg kunne finde den billigst. Og da var Punkt1 den billigste, men der er ikke stor prisforskel på denne støvsuger, når man kigger på nettet. Lidt a la Apple’s produkter, det er samme pris over det hele.

Jeg havde fat i 2 Punkt1 butikker, og de kunne ikke skaffe den hjem, selvom den stod på deres hjemmeside.

Nå, hvad gør vi så… tjekker andre netbutikker… bl.a. Sugeshoppen som forhandler Dyson, de har dog ikke Dyson DC45 Up Top på deres side. Men hva, vi ringer alligevel. Peter som tager imod opkaldet, har dog ikke lige nogen pris på den, men han vil vende tilbage hurtigst muligt. Dagen efter ringer han med pris der er næsten lige så god som Punkt1, men han kan levere, og butikken er lokal. Bestilt.

Min Dyson DC45 Up Top kan jeg hente et par dage efter hos Støvsugerbørsen / Fnugfri på Skolegade 51 6700 Esbjerg. Butikken tager godt nok ikke Mastercard, så jeg får konto-oplysninger og min støvsuger med. Da det er en fredag, har han så først pengene tirsdag. Jeg får overført pengene til hans konto.

Tirsdag, hvor han har pengene, ringer han og spørger hvad jeg ville give for min Dyson DC45 Up Top… jeg finder kvitteringen frem og siger beløbet, hvilket også stemte overens med den pris han havde. Dog havde han så lige at tilføje at jeg havde overført for mange penge til ham, hele 327,- kr. Dem kunne jeg komme ned i butikken efter, da det var lidt nemmere og så havde jeg pengene med det samme. Done.

Det må man sige er kundeservice.

Jeg kan bestemt anbefale Støvsugerbørsen i Esbjerg. Peter er superflink. Butikken er ikke stor, men jeg er sikker på at hvad han ikke har, det skaffer han. Og jeg er helt sikker på, skulle jeg have en ny støvsuger, vil jeg klart kontakte ham igen.

 

Kan man så selv få lov til at bruge den? Nej!

Så blev Noah (3 år) præsenteret for Dyson DC45 Up Top og skulle absolut i gang med at støvsuge. Og jeg skulle ikke en tænke på at ville overtage støvsugeren. Så han gør nok pigerne glade når det kommer til støvsugning af hus/lejlighed, når han er gammel nok til det.

admin

Lukket for kommentarer.